
[ad_1]
بیشترین میزان انتشار گازهای گلخانه ای
پکن (dpa) – بر اساس تجزیه و تحلیل جدید ، چین برای رسیدن به اهداف زیست محیطی و آب و هوایی خود هنوز مسیری طولانی در پیش دارد
درست است که چین قبلاً همه “اهداف سبز” را که در برنامه پنج ساله آخر خود در سال 2016 تعیین کرده بود ، برآورده کرده است یا در شرف انجام آن است. با این حال ، براساس تحلیلی که روز پنجشنبه توسط دانشمندان م fromسسه لیاقت چین در برلین منتشر شد ، جمهوری خلق از نظر پایداری فقط “تجربه مختلط” دارد.
جمهوری خلق کشوری است که بیشترین میزان انتشار گازهای گلخانه ای در جهان را دارد. آنا هولتزمن و نیس گرونبرگ ، متخصصان مریکس نوشتند ، اگرچه چین هر ساله ظرفیت انرژی تجدیدپذیر بیشتری را از هر کشور دیگری اضافه می کند ، اما کل کشور هنوز بیش از حد به منابع انرژی “کثیف” وابسته است.
فقط در نیمه اول سال 2020 ، تقریباً 20 گیگاوات (GW) ظرفیت زغال سنگ به چین اضافه شد و 48 گیگاوات دیگر نیروگاه با زغال سنگ تأیید شد. این بیشتر از کل زغال سنگ در آلمان است. نویسندگان همچنین گفتند که سیستم تجارت آلایندگی ، که در واقع برای سال گذشته برنامه ریزی شده بود ، به تعویق افتاده است. علاوه بر این ، پکن هنوز محدودیت های شدیدی را در سرمایه گذاری چین در پروژه های پر کربن در خارج از کشور اعمال نکرده است.
با وجود چنین مشکلاتی ، طبق تجزیه و تحلیل Merics ، چین مصمم است که یک نقش رهبری جهانی را در فناوری های سبز و راه حل های پایدار داشته باشد. بنابراین باید جاه طلبی های چین “جدی گرفته شود”.
علاوه بر یک برنامه سرمایه گذاری در سطح ملی ، حدود 80 استان و شهرستان برنامه های خود را برای راه اندازی تولید ارگانیک تنظیم کرده اند. هدف ایجاد سیستم تولید ملی است که از استانداردهای زیست محیطی بیشتری برخوردار باشد و منجر به تولید پاک تر شود. هم مدرن سازی صنایع سنتی مانند بخش فولاد و هم ایجاد صنایع جدید و سبز مانند ساخت اتومبیل های برقی ، پروژه های کلیدی هستند.
در حال حاضر بیش از 2100 اصطلاحاً “کارخانه سبز” در سراسر کشور وجود دارد. طبق تجزیه و تحلیل Merics ، حتی اگر کیفیت محصولات سبز اغلب هنوز فاقد کیفیت باشد ، تحول در حال پیشرفت است.
محققان گفتند: “رهبران چین تغییر اوضاع و تخریب محیط زیست را تهدیدهای واقعی و فوری برای بقای طولانی مدت رژیم و رونق اقتصادی خود دانسته اند.” همچنین انتظار می رود برنامه پنج ساله چهاردهم (2025-2021) در آینده نوآوری سبز را تحریک کند.
در ماه سپتامبر ، چین اعلام کرد که “بی طرفی آب و هوا” را “قبل از 2060” ایجاد می کند – یعنی گازهای گلخانه ای بیشتر از حد طبیعی یا محلول های فنی منتشر نمی کند.
علاوه بر این ، چین در نظر دارد تا سال 2030 بیش از 65 درصد از تولید CO2 در هر واحد تولید ناخالص داخلی را در مقایسه با 2005 کاهش دهد. سهم سوخت های غیرفسیلی در کل مصرف انرژی باید به حدود 25 درصد افزایش یابد. علاوه بر این ، باید جنگل کاری شود و انرژی باد و خورشید باید بیشتر گسترش یابد.
با وجود پیشرفت های چشمگیر در سال های اخیر ، کیفیت هوا در بسیاری از شهرهای بزرگ چین بارها از حد توصیه شده توسط سازمان بهداشت جهانی کاسته است. بسیاری از اجسام آب و خاک نیز هنوز به شدت آلوده هستند.
© dpa-infocom ، dpa: 210107-99-928179 / 2
[ad_2]
No Comments